Anspråksvalidering

Vänligen ge oss info för att bekräfta äganderätten och validera ditt påstående.
Tecken saknas: 50
Ok, meddelande skickat.
Meddelandet är inte skickat.

Kategorier

Regioner

Topp 5 Restauranger För
företags middagar i några grannstäder

Gastronomy

Vill du imponera på din nästa affärspartner? Då måste du organisera ett speciellt möte i en snygg, sofistikerad atmosfär. Vad sägs om att äta middag på en elegant restaurang, i en avslappnad atmosfär?

Vad sägs om att njuta av en spektakulär måltid och ett glas vin? Att hitta den perfekta platsen kan vara stressande när du har ett viktigt affärsmöte. Det är därför vi har samlat de fem bästa restaurangerna i några grann städer i listan nedan.


Gastro (helsingborg)

Gastro grundades 1998 och har i många år varit rankad som en av Sveriges främsta restauranger. Köket har en internationell inriktning med skandinaviska influenser och en förkärlek för nordvästskånska råvaror.

År 2005 belönades grundaren Per Dahlberg med Gastronomiska Akademiens guld- medalj för ”utomordentliga insatser för svensk matkultur”.

Hemsida

Mat & Destillat (lund)

Välkommen till Mat & Destillat, en restaurang och en cocktailbar på historisk mark mitt i hjärtat av Lund. Här möts det bästa från förr och nu. 

På Mat & Destillat hyllar och vitaliserar vi det klassiska hantverket i matsalen och i baren. Köket är en experimentverkstad som tillagar välkända rätter med nyskapande tekniker och tankar, men utan krusiduller. Allt för att klassikerna ska smaka lika gott som de alltid gjort, fast ännu bättre.Det är så här vi skapar en premiumupplevelse du minns. Nu vill vi bara önska dig varmt välkommen att njuta medan vi tillsammans skriver ny historia i Café och Konditori Lundagårds anrika lokaler.

Hemsida

Restaurang Quê (malmö)

Följ med oss på en kulinarisk resa genom Vietnam i Sverige. Vi jobbar tillsammans med våra svenska bönder och låter råvarorna stå i fokus. Närproducerade råvaror med vietnamesiska smaker i modern tappning. Vårt kök lyfter fram råvaror från hav, äng och skog.

Vår filosofi är att lyfta fram gemenskapen mellan kära, vänner och kollegor med säsongens råvaror i en varm och kärleksfull atmosfär.

Varmt välkommna.

Hemsida

Wollmers (malmö)

Att med vår personliga filosofi servera det bästa ur den skånska myllan. Att lyfta fram dess tydliga
smaker och speciella karaktär. Att gifta ihop närproducerade råvaror med moderna matlagningstekniker.
Att förädla en noga utvald råvara. Att förstärka den naturliga smaken. Att presentera Skånes tydliga årstider.
Att med öppna sinnen och kreativitet ta den skånska gastronomin till nya nivåer.
Utan att klydda till det.

Välkommen till Vollmers

Hemsida

Gambrinus (lund)

Skånes hav och åkrar är välsignade med färsk fisk och grönsaker. Lägg till detta kvalitetskött från familjeägda gårdar och du har grunden för vår framstående gastronomi! På Grand har vi smak för god mat.

Alla är välkomna att dela den med oss – oavsett om du är lundabo, långväga hotellgäst eller student och vill fira senaste tentan. Välkommen till bords i någon av våra två eminenta restauranger: Gambrinus och Grands Matsal.
Den första livlig och rustik med barhäng och enkla utsökta rätter. Den senare stilig med förstklassiga och välkomponerade menyer – och en imponerande vinkällare.
Båda i den mest hänförande historiska byggnad du kan tänka.

Hemsida

Etiketter:, ,