Claim Validation

Vänligen ge oss info för att bekräfta äganderätten och validera ditt påstående.
Tecken saknas: 50
Ok, meddelande skickat.
Meddelandet är inte skickat.

Categories

Regions

Meny – Bread on Wine

Vår meny är säsongsbetonad. Vi skördar säsongens bästa smaker direkt från Ugglarps Grönt. Och ibland tar vi med det allra bästa från världens alla hörn.

//  Samma meny gäller hela dagen. Under veckan 26-32 öppnar bageriet kl 09.00. Köket öppnar kl 11.00 och stänger kl 20.00 söndagar kl. 18.30

Frukost serveras från kl 09.00 Alla dagar

MENY
Bruschetta med Buffelmozarella med skånska tomater 145:-

Vegetarisk lasange med dillsallad och riven parmesan 175:-

Bow´s Räksmörgås på ekologiskt surdegsbröd och dillmajonäs 185:-

Friterad spätta med dansk remouladsås och färskpotatis 165:-

Helstekt Venspätta med brynt smör och klassiska tillbehör 285:-

Svensk pankofriterat kycklinglår i Cibatta med
Kimchimajonäs och pommes 175:-

Grillad oxfilé med sommarsallad,
dragonmajonäs och bakad potatis 295:-

Pasta alá Bolognese  165:-

Snacks meny
Chips från Bjäre 45:-
Spanska mandlar & parmesan 85:
Boquerons med surdegsbröd 95:-
Piccada, utvalt kallskuret med ost, oliver och surdegsbröd 155:-
Inlagd venetresca Tonfisk med potatis, rödlök och kapris 225:-

Desssert
Glass
Baskisk ostkaka 65:-
Nötkaka 65:-
Pavlova 95:-

MENY från vecka 33
Lunch vi kommer servera delar av ovan meny under lunchen.

Kvällsmeny
Förätt
Surdegspizza blanco med salsa Criolla
alt.
Smörstekt surdegsbröd med krämiga gula kantareller toppad med löjrom

Varmrätt
Hel Venspätta med brynt smör och skogschaminjoner
alt.
Grillad entrecote med chimichurri och säsongens grönsaker 

Dessert
Creme brule 
alt.
Husets utvalda ostar

Kvällsmenyn kommer serveras som
2-rätters 425:- alt
3-rätters 525:-

Vinpaket 3-rätters

Vi reserverar oss för ev. ändringar i menyn