Anspråksvalidering

Vänligen ge oss info för att bekräfta äganderätten och validera ditt påstående.
Tecken saknas: 50
Ok, meddelande skickat.
Meddelandet är inte skickat.

Kategorier

Regioner

Bäst Hotell i Landskrona med omnejd

Relax

Klassificering av hotell används för att vägleda samt underlätta för konsumenter vid val av hotell. Många system använder sig av stjärnor för att signalera nivå men även andra typer av ikoner och symboler används. 

Det finns idag inget officiellt globalt system för hotellklassificering. Några större aktörer, exempelvis Startle (internetversionen av Forbes Reseguide), genomför dock interkontinentala bedömningar. Vissa länder har officiella nationella system, ofta framtagna av landets branschorgan för hotellnäringen


Hotel Öresund Conference & Spa (landskrona)

Elegant hotell med utsikt över Öresund, fem minuters promenad från Landskrona museum och sju minuters promenad från Landskrona Slott från 1500-talet, där du kan gå på guidade turer.

Enkla rum med gratis Wi-Fi, satellit-tv och minikyl samt kassaskåp, te och kaffe. Premiumrummen har bäddsoffa. Sviterna har vardagsrumsdel.

Hotellet har bar, restaurang och mötes- och eventutrymme. Det finns också ett spa på taket med bastu, utomhuspool och jacuzzi. Frukost serveras.

Hotel Öresund Conference & Spa har 124 rum, varav 37 med balkong mot vattnet. 5 enkelrum och 119 dubbelrum några av våra dubbelrum är så kallade connecting rooms med dörrar emellan som erbjuder flexibla lösningar för både företag och privatgäster.

I anslutning till vår Front Desk finns en lounge med bar för trivsamma möten. Matsalen har plats för upp till 250 gäster samt en á la carte restaurang med stor uteservering mot vattnet. På entréplan finner ni vårt gym Seaside Gym by Reebok där vi erbjuder ett 650 kvm stort gym med de senaste maskinerna och redskapen för att ta din träning till nästa nivå.

Som kronan på verket finner ni vårt Rooftop Spa med utomhuspooler, jacuzzi, bastu, behandlingsrum och en bar!

Örenäs Slott Hotell & Konferens AB (glumslöv)

Vy på Örenäs Slott.

Örenäs Slott är beläget på den Skånska västkusten med en fantastisk utsikt över ett glittrande Öresund och Ven. Redan 1867 köpte häradshövdingen August Anderberg platsen och 50 år senare påbörjades arbetet på vad som i dag är Örenäs Slott.

På Örenäs Slott finns det totalt 115 rum. De flesta av rummen finns i vår mysiga hotell- och herrgårdsbyggnad. På själva slottet har vi tio personligt inredda rum varav ett av rummen är vår vackra slottssvit på våning tre.

På slottet finns vår populära restaurang samt vår anrika festlokal med utsikt över slottsparken samt Öresund och Ven.

Elite Hotel Mollberg (helsingborg)

Det här eleganta hotellet i en 1300-tals byggnad ligger fem minuters promenad från Helsingborgs centralstation och sju minuters promenad från live underhållning på Dunkers kulturhus.

Ljusa, stilfulla rum med träinredning, gratis Wi-Fi, platt-tv, minibar, vattenkokare och kaffebryggare. Uppgraderade rum och sviter har även sittgrupper. Rumsservice finns.

Frukostbuffé ingår. Det finns ett trendigt italienskt café, en fransk restaurang, en mysig pub och en bastu. Parkering finns mot en avgift.

Clarion Grand Hotell (helsingborg)

Det här ståtliga hotellet ligger i en tegelbyggnad från 1920-talet på en livlig gata, 4 minuters promenad från Helsingborgs centralstation och 11 km från slottet Kronborg från 1500-talet.

Inbjudande och eleganta rum med gratis Wi-Fi, platt-tv och minikyl. Premiumrummen har utsikt över staden. Familjerummen har plats för upp till 4 gäster. Sviterna har vardagsrumsdel. Hotellet erbjuder rumsservice dygnet runt.

Hotellet serverar gratis frukostbuffé i den eleganta restaurangen som även har en bar. Dessutom finns ett gym, ett spa och flera mötesrum.

The Vault Hotel (helsingborg)

Om du slår upp vault i en engelsk ordbok så får du veta att det betyder kassavalv. Det visste du kanske redan. Oavsett vilket, så kan man fråga sig vad det har med ett hotell i Helsingborg att göra? En hel del faktiskt, The Vault Hotel vilar på ett rejält kassaskåp från början av seklet. Från den tid vår byggnad var en bank. Men om du hör något som klirrar idag är det förmodligen inte 50-öringar utan isbitar på väg ner för att kyla glaset till din Manhattan.

The Vault har 56 rum, italiensk trattoria , The Atrium Bar och lyfter du blicken för en stund får du syn på vårt himmelska innertak värdigt ett gammalt bankpalats. Och definitivt en selfie! Samt en god natts sömn förstås.

Etiketter:, , , ,